Tävlingsnyheter

Thomas & Ozka gjorde tävlings debut i IPO 1 vid tävlingen som arrangerades av SK Jönköping den 24 september.

Vid lottningen drog Thomas lott nr. 1 vilket innebar att de var först ut av alla ekipage.
Ozka spårade, som vanligt, med stor koncentration och med ett jämt och lugnt tempo. Betyg: Utmärkt 99 Poäng av 100 möjliga.
Sedan var det dags för lydnad och det brukar gå bra det med men denna gången var det husse Thomas som var mest orolig inför starten. Thomas fick nämligen näsblod strax före start så han förde kanske inte Ozka på exakt det vis som han brukar, dessutom med bomull i näsan.


Lydnaden gick trotts allt bra på den regndränkta planen vilket resulterade i betyget mycket god, 93 Poäng. Första gången Thomas & Ozka hade enbart betygen mycket god och utmärkt i delmomenten!
”Bara ” skyddet kvar. Ozka var riktigt laddad och husse hade slutat blöda näsblod. Skyddsarbetet gick mycket bra enbart smärre missar vilket är en kanon prestation med tanke på hur lite skydd som ekipaget tränat. Betyget blev även här mycket god, 93 Poäng och totalt: 285 Poäng.

ambien for sale sleepingpillsonline24x7.com


Jag vill rikta ett stort tack till SK Jönköping, funktionärer, domare, figurant och publik som gjorde vår tävling så minnesvärld, säger Thomas avslutningsvis.
Bilder från tävlingen kan du se under Bildgalleri ”Thomas & Ozka”

Samarbetspartners: